Fibromialgjia është një gjendje afatgjate kronike, e cila shkakton dhimbje në muskuj dhe kocka, lodhje të përgjithshme, probleme me gjumin.

Ajo konsiderohet si një çrregullim i indeve të buta, ku individët ndjejnë dhimbje dhe djegie të lokalizuar në pika specifike në trup si: në qafë, kraharor, shpinë, vithe, krahë ose këmbë.

Individet me fibromialgji po ashtu mund të kenë simptoma të tjera, si:

  • Dhimbje koke
  • Vuajtje gjatë periudhës menstruale
  • Mpirje në duar dhe në shputa në formë shpimi
  • Probleme me të menduarit apo memorien etj
  • ndryshime humori paaftësi për të kryer aktivitete të përditshme
  • rritje të frekuencës së urinimit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*